loading...
سایت آموزش دفاع شخصی استان سمنان
دفاع شخصی سمنان بازدید : 173 چهارشنبه 24 تیر 1394 نظرات (0)

چرا هنرهای رزمی برای کودکان مناسب است ؟

وقت آن رسیده تا واقع بینانه تر به مسائل بنگرید ! شما کودکتان را به کلاس های رزمی نمی فرستید چون می ترسید آنها آسیب ببینند ؟ و به کلاس هایی اعم از والیبال و فوتبال میفرستید چون آسیب نمی بینند ؟ واقع جای تاسف است . تفکر سنتی در گذشتگان این باور  بسیار بسیار غلط را مرسوم کرد اما واقعا بهتر است سری به آمار و ارقام های علمی ارائه شده بزنید و جویای عمق فاجعه شوید ! در آن صورت خواهید دید که جایگاه هنرهای رزمی در بین خطرناک ترین و آسیب رسان ترین ورزشها واقعا کجاست ؟ و این ورزش پر اهمیت ، تا به چه حد مورد ظلم واقع گردیده ! دوری از منطق چرا ؟

آیا خبر دارید ، هنرهای رزمی برای کودکانتان چه فوایدی دارد ؟

1 . نظم و انضباط !

عدم داشتن انضباط در کودکان برای والدین بسیار عذاب آور است . خوب است بدانید هنرهای رزمی با داشتن قوانید و قواعد معین تا حد زیادی کودک شما را منظم و منضبط تربیت می کند

2 . ادب و احترام !

همه ی کودکان مودب و متین هستند اما آیا منعکس کردن احترامی که شما آموزششان می دهید در رفتار و کردارشان ، ایرادی دارد ؟ ایرادی دارد کودک شما در رفتار و عملکرد ، مثل یک جنتلمن باشد ؟ قطعا پاسخ خیر است . پس خوب است بدانید ، هنرهای رزمی با آموزش دادن جنبه ی عملی احترام و ادب به کودکان از همان سنین پایه ، رفتار آنهارا شکلی صحیح داده و ادب و احترام گذاشتن به کوچک و بزرگ و رعایت ادب در هنگام گفتار را کاملا عملی به آنها آموزش داده و نتیجه کاملا مشهود خواهد بود .

3 . تاثیر هنرهای رزمی بر وضعیت تحصیلی !

یکی از پوچ ترین دلایل انصراف والدین از آوردن فرزندانشان به کلاس های رزمی در طول سال تحصیلی یک بهانه ی واهی است : به درسش لطمه وارد میشود ! متاسفانه یا خوشبختانه این ادعا از نظر علمی کاملا رد شده است . تحقیقات ثابت کرده است که کودکانی که ، ورزش های رزمی را انجام میدهند ، بین سی و چهار تا چهل درصد از همسالان خود که رزمی کار نمی کنند، در حل مسایل پیچیده ریاضیات موفق ترند . همچنین تحقیقات دانشمندان کالفرنیا اثبات کرد که کودکان رزمی کار در مواجهه به مسایل فیزیک ، راه حل های موثر تر و منطقی تری اجرا می کنند . همچنین ، در بخشی از تحقیق مشخص شد ، توانایی حفظ دروس و تقویت مغز و حافظه نیز در کودکان رزمی کار پانزده درصد بیشتر است . مزیت از این بیشتر ؟

 

4. خداحافظ استرس و عصبانیت !

اگر کودکتان زود عصبی میشود ، فورا دچار استرس میشود یا با شما مشاجره می کند و مشاجره هایش توام با خشونت و عصبانیت است ، او را به کلاس های رزمی بفرستید ، ضربه زنی مکرر ، انجام مبارزه و تمرینات فیزیکی ، از جمله ی موثر ترین راهکار های تخلیه فشار های عصبی و خصوصیات منفی روانی در کودکان است .

5 . کودکتان ترسو است ؟

ترس ، یک خصلت شایع در کودکان است ، اغلب کودکان از تنها خوابیدن در اتاقشان می هراسند و یا از تاریکی و …. می ترسند ، ترس به دلیل عدم آگاهی است و عدم آگاهی مربوط به عدم تمرین دادن ذهن است ، هنرهای رزمی با آموزش تمرکز ، قرار دادن فرد در موقعیت هایی که وی وادار به گرفتن تصمیم های صحیح است (موقعیت مبارزه) ذهن او را باز کرده و با پرورش حس مثبت شجاعت ، این مشکل را بر طرف میکند .

6 . درمان ضعف جسمانی

قرار نیست از همان اولین جلسه ، کودک شما ، مطابق با استاندارد های یک رزمی کار حرفه ای تمرین ببیند ! پس جای نگرانی نیست ، هنرهای رزمی با درگیر کردن مفاصل ، استخوان ها و ماهیچه ها و بهبود سیستم خون رسانی و تنفسی و همچنین دارا بودن فعلیت هایی که استخوان ها و ماهیچه هارا تقویت کرده ، هم نشاط و سلامتی را به کودک شما بر میگرداند ، هم مانع ضعف استخوانی میشود . همچنین ، با تقویت سیستم ایمکنی فرد ، مانع از ابتلای کودکتان به انواع بیماری ها میگردد

 

7 . کودکتان مسئولیت پذیر نیست ؟ مستقل نیست ؟

داشتن یک کودک که دایما به پدر و مادرش برای انجام هرکار ولو بی اهمیتی وابسته باشد ، واقعا ناراحت کننده است ، ما با پدر مادرهای نگران زیادی مواجه می شویم که فقط یک جمله می گویند : او بدون من یا پدرش از عهده ی کاری بر نمی آید ! جای نگرانی نیست ، در هنرهای رزمی ، هر فرد بسته به سنش ، دارای مسئولیت میشود ، او نسبت به آموخته هایش مسئول است ، باید تک نفره ، تمرین کند و آموخته هایی را که تمرین کرده و حالا آنها را به شکل مطلوب رسانده ، نشان استاد یا ترینر دهد . در موقعیت های تمرین و مبارزه زمان هایی پیش خواهد آد که او کاملا تنها باید تصمیم بگیرد و یا با جمع کردن ساکش ، آماده کردن لوازم داخل ساک ورزشی پیش از باشگاه و آماده شدن برای کلاس و…. او به تدریج فردی مستقل خواهد شد .

8 . خداحافظ بی اشتهایی مزمن !

بد غذاوردن فرزند واقعا ناراحت کننده است چرا که عوارض جسمانی خطرناکی برای او دارد . اگر شما کودک بدغذایی داشته باشید بهتر است او را به محیط های رزمی بسپارید . هنرهای رزمی با روند کالری سوزی بالا ، سیستم عصبی اشتها را کاملا تحریک می کند و با انجام منظم تمرینات اشتهای کودک بدغذای شما هرجلسه بهتر خواهد شد . حتما شنیده اید که رزمی کار ها خوراک زیادی دارند ، این امر صحیح است و تقریبا در همه ی باشگاه ها مرسوم است ، قرار گرفتن کودک شما در میان همسالانی که خوب می خورند و خوب استراحت میکنند از لحاظ روانی نیز وی را از بی اشتهایی دور میکند .

 

9 . ایجاد اعتماد به نفس و روحیه عالی

همه ی ما نیازمند روحیه ی بالا برای ادامه حیات و برخورد با مشکلات هستیم اما با گسترش سرسام آور افسردگی در میان کودکان و نوجوانان ، باید واقعا به فکر بود ، انجام تمرینات منظم و صحیح رزمی که ذهن و جسم ورزشکار را درگیر می کند ، با تقویت بدن ، تراش دادن بدن وی ، ارتقا درجه و کسب مدال و موفقیت در این عرصه به کوکان اعتماد به نفس داده و آنهارا هرروز از افسردگی دورتر خواهد کرد . همچنین آنها با مفهوم شکست و تلاش دوباره برای رسیدن به موفقیت و جنگندگی در برابر مشکلات به خوبی آشنا شده ، در موقعیتشان قرار می گیرند و به فردی با اراده و تفکری محکم و منطقی تبدیل خواهند شد .

10 . دیابت نوع دو را از کودکتان دور کنید !

دیابت نوع دو براثر بی تحرکی و تغذیه غلط ، ایجاد میشود ، اگر مایلید کودکتان به خاطر کم تحرکی بیمار نشود و همواره سالم و با نشاط باشد ، معطل نکنید و همین امروز او را به یک کلاس رزمی بفرستید . همانطور که می دانید هنرهای رزمی با داشتن ترکیبی از انواع فعالیت های هوازی و بی هوازی و درگیر کردن کل بدن ، کالری سوزی بالایی داشته و موثر ترین شکل نجات فرزندان از بی تحرکی است .

موفق و موید باشید

تهیه و تنظیم » وب سایت مبارز ویژه

دفاع شخصی سمنان بازدید : 745 یکشنبه 21 تیر 1394 نظرات (0)

 کاملا با قامتی راست و کشیده بایستید با دست چپ از لبه لباس خود رابگیریددست راست خود را بصورت کاملاکشیده در پهلوی راست بدن خود نگهدارید و همزمان با پای راست خود به سمت چپ بدنتان تا حد ممکن حرکت کنید حرکت هماهنگ دست و پای خود را به سمت چپ ادامه دهید تا با تیغه سمت راست بدنتان به زمین بیافتید حال با دست راست خود به زمین ضربه بزنید. توجه کنید در تمام حالت های افت سر خود را روی سینه بچسبانید این حالت را ازهر دو سمت چپ و راست چندین بار انجام دهید.

حرکت اول:

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

حرکت دوم:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

حرکت سوم:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
حرکت چهار :

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

انیمیشن افت از پهلو:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

دفاع شخصی سمنان بازدید : 189 یکشنبه 21 تیر 1394 نظرات (0)

در این حالت سر و چانه به سمت بالا گرفته شده و دستها به صورتی که کف دست رو به زمین باشد از آرنج تا نوک انگشتان به زمین برخورد میکند دقت داشته باشید به هیچ وجه آرنج از زمین فاصله نگیرد چرا که موجب دررفتگی یا شکستن کتف ومچ دست خواهد شد، در حین برخورد کف دستها با زمین پاها به عقب باز میشود به نحوی که روی پنجه قرار بگیرند و زانوها و شکم از زمین فاصله میگیرد.به این عمل خیز جنگی هم گفته میشود.

 حرکت اول:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

حرکت دوم:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

حرکت سوم:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

انمیشن حرکت افت از جلو:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

دفاع شخصی سمنان بازدید : 319 یکشنبه 21 تیر 1394 نظرات (0)

با قامتی راست و کشیده بایستید دستان خود را کشیده بطرف جلو نگهدارید روی زانوهای خود بنشینید باسن خود را روی زمین

بگذارید و دراز بکشید و با دستان خود ضربه ای به زمین بکوبید توجه داشته باشید در اجرای تمامی این حالتها هیچگاه سرتان به

 

 زمین برخورد نکند که این حالت بسیار خطرناک است .

حرکت اول:

 

حرکت دوم:

 

حرکت سوم:

 

حرکت چهارم:

 

حرکت پنجم:

 

حرکت ششم:

 

انیمیشن افت از پشت :

 

دفاع شخصی سمنان بازدید : 5483 یکشنبه 21 تیر 1394 نظرات (0)

بدن انسان تا حدي در مقابل ضربه و فشار مقاوم است و اگر فشار بيش از حد معمول به اعضاي بدن وارد شود بامشكل مواجه مي شود.برخي از اعضا در بدن با كمترين ضربه و فشار دچار صدمه و ناتواني فرد مي شود و برخي ديگر بايد ضربه و فشار بيشتری به آنها وارد آيد تا ايجاد مشكل كند. نقاط اولي را نقاط حساس یا حیاتی و دومي را نيمه حساس مي نامند. هر فردی در هر سن و هر مکانی می تواند تکنیکها وفنون نقاط حساس و پیچاندن مفاصل را به کار گیرد زیرا نیاز به زورمندی و تنومند بودن یا مکان خاصی نیست و در این زمینه محدودیت برای هیچ کس وجود ندارد.

بررسی و شناخت یادگیری نقاط حساس بدن یکی از نکات اصلی تمرینات و شیوه های رزمی دردفاع شخصی است. چون بی اطلاعی از این مطلب نشناختن بدن خود و حریف مقابل است. اصولا تمام نقاط در بدن آدمی در صورتی که ضربه سنگین بخورد دچار مشکل میشود ولی صرف نظر این مطلب نقاط حساس فشاری در بدن به ۳۶۸ منطقه حیاتی وحساس و نیمه حساس تقسیم شده است . نقاط حساس و نیمه حساس که در دو بخش اصلی بدن هر فرد قرار دارند مناطقی هستند:

 که پیچاندن آنها وضربه زدن وفشار آوردن بر روی آنها میتواند بیشترین اثر را بر روی حریف مقابل جهت تسلیم شدن داشته باشد تحریک و تاثیر گذاشتن بر روی این نقاط می تواند باعث گیجی،بی حسی،دردشدید و در نهایت مرگ شود. هنر جو برای متمرکز کردن و زدن یا اجرای هر نوع تکنیکی بر روی این نقاط باید برخوردار از یک قدرت کافی باشد.  . اجرای بعضی از تکنیکها بر روی نقاط حساس حریف با به کار گیری قدرت بالا باعث می شود که حتی ساعتها بعد اثر ضربه در بدن حریف به جای بماند اگر میزان اصابت ضربه «قدرت» حداقل باشد، اثرات آن بلا فاصله احساس می شود عکس آن نیز صادق است یعنی اگر سرعت و قدرت اصابت تکنیک کم باشد نتیجه منفی می شود. در نتیجه تاثیر فشار و یا ضربه ما به خود ما بر می گردد، موجب دلسردی خودمان از تکنیک می شود و اعتقاد داشتن به هر تکنیکی را برایمان از بین می برد . یک هنر جوی هوشمند با بهره بردن از فرصتها و فشار آوردن حساس مهاجم وشناختن آن نقاط سریعتر به هدف می رسد وزمان کمتری را صرف میکند. در هنر های رزمی تمرین ضربه زدن به نقاط حیاتی ، ضروری تر از ضربه زدن به نواحی معمولی و عمومی بدن است همچنین نحوه اجرا زمان زدن فن و محل آن نقطه در بدن حریف نقشه بسیار مهمی را ایفاء میکند.

 اگر چه نقاط بیشماری در آناتومی به منظورآسیب رساندن می باشند عبارت اند از:

 1- پشت سر               

 2- گیجگاه            

 3- شقیقه ها         

 4- کاسه چشم  

5- زیر بینی بالای لب     

 6- فک پائین            

7- زیرچانه              

 8- سیب گلو           

9- سرخرگها و سیاهرگهای کنار گردن           

 10- ترقوه                

 11- کتف

12- کلیه مفاصل ( آرنج ـ مچ دست و پا ـ انگشتان دست و پا ـ ران و لگن ـ زانو )    

13- رباطهای موجود در کنار مفاصل و انتهای ماهیچه ها         

 14- قفسه سینه بالخصوص دنده های آزاد که در پائین قفسه سینه قرار دارد

 15- شکم                 

 16- آبگاه                   

17- کلیه ها          

 18- ساق پا    

19- روی انگشتان پا  

 20- ستون فقرات (نخاع)       

21- بیضه ها یا آلت تناسلی     

..............................................................................................................

 

دفاع شخصی سمنان بازدید : 147 جمعه 19 تیر 1394 نظرات (0)

(برای مشاهده هرکدام از تصاویر بر روی نوشته آن کلیک کنید)   

۲۵ میان وعده ی عالی برای قبل از تمرین

           ۲۵ میان وعده ی عالی برای قبل از تمرین

چگونه با خوردن خیار و گوجه فرنگی خام وزن کم کنید؟

چگونه با خوردن خیار و گوجه فرنگی خام وزن کم کنید؟

۸ توصیه برای بهبود وعده ی قبل از تمرین

۸ توصیه برای بهبود وعده ی قبل از تمرین

۵ اشتباه که هنگام مصرف پروتئین مرتکب می شوید

۵ اشتباه که هنگام مصرف پروتئین مرتکب می شوید


چگون نرمال تر غذا بخوریم؟

چگونه نرمال تر غذا بخوریم؟

بدون مکمل، خودتان شیک پروتئین درست کنید!

بدون مکمل، خودتان شیک پروتئین درست کنید!

بهترین مواد غذایی عضله ساز

بهترین مواد غذایی عضله ساز

چرا برای لاغر شدن به چربی نیاز دارید؟

چرا برای لاغر شدن به چربی نیاز دارید؟


ذخیره سازی کربوهیدرات

ذخیره سازی کربوهیدرات

۷ مزیت روزه

۷ مزیت روزه

سالم ترین مواد غذایی

سالم ترین مواد غذایی



مزایای مصرف کره

مزایای مصرف کره


5 فایده سلامتی لیمو شیرین

5 فایده سلامتی لیمو شیرین

بهترین ایده صبحانه برای کاهش وزن

بهترین ایده صبحانه برای کاهش وزن

۵ مزیت خوردن پوست میوه ها

۵ مزیت خوردن پوست میوه ها

۱۰ منبع غذایی ویتامین E

۱۰ منبع غذایی ویتامین E

یک سیب در روز بخور و دیگه دکتر نرو

یک سیب در روز بخور و دیگه دکتر نرو


عادات نوشابه خوردنتان را بشکنید

عادات نوشابه خوردنتان را بشکنید

از ماستتان لذت ببرید!

از ماستتان لذت ببرید!

مزایای سلامتی روغن گردو

مزایای سلامتی روغن گردو

میزان پیشنهادی مصرف کربوهیدرات

میزان پیشنهادی مصرف کربوهیدرات

چرا باید نوشابه را ترک کنیم؟

چرا باید نوشابه را ترک کنیم؟

کدام چربی خوب و کدام بد است؟

کدام چربی خوب و کدام بد است؟

آب بهتر است یا نوشیدنی های ورزشی

آب بهتر است یا نوشیدنی های ورزشی

چگونگی خورد و خوراک در ورزش

چگونگی خورد و خوراک در ورزش

نان جو بهتر است یا نان گندم؟

نان جو بهتر است یا نان گندم؟

۱۵ غذایی که کالری منفی دارند

۱۵ غذایی که کالری منفی دارند

آیا ماست برای کاهش چربی شکم مفید است؟

آیا ماست برای کاهش چربی شکم مفید است؟

۱۱ غذای پر کربوهیدرات

۱۱ غذای پر کربوهیدرات

چگونه در بین خانواده تان رژیم بگیرید؟

چگونه در بین خانواده تان رژیم بگیرید؟


۵ غذایی که با چاقی مبارزه می کند

۵ غذایی که با چاقی مبارزه می کند


آیا باید مصرف نمک را قطع کنید؟

آیا باید مصرف نمک را قطع کنید؟


غذاهایی با بیشترین مقدار آمینو اسید

غذاهایی با بیشترین مقدار آمینو اسید

آیا سبزیجات به رشد قد کمک می کند؟

آیا سبزیجات به رشد قد کمک می کند؟

پروتئین: همیشه بیشتر بهتر نیست

پروتئین: همیشه بیشتر بهتر نیست

آنتی اکسیدان ها چه هستند؟

آنتی اکسیدان ها چه هستند؟

نیاز واقعی ما به پروتئین چقدر است؟

نیاز واقعی ما به پروتئین چقدر است؟

دفاع شخصی سمنان بازدید : 141 جمعه 19 تیر 1394 نظرات (0)
 
(برای مشاهده هرکدام از تصاویر بر روی نوشته آن کلیک کنید)
 
چند ورزش مفید برای زانو درد (+تصاویر)

چند ورزش مفید برای زانو درد (+تصاویر)

تمریناتی ویژه افراد مسن برای افزایش تعادل

تمریناتی ویژه افراد مسن برای افزایش تعادل

تمرینات ورزشی برای درمان گردن درد و تقویت عضلات گردن (+تصاویر)

تمرینات ورزشی برای درمان گردن درد و تقویت عضلات گردن (+تصاویر)

۴ توصیه برای کاهش درد عضلات ناشی از ورزش

۴ توصیه برای کاهش درد عضلات ناشی از ورزش

ورزش های خوب و بد برای کمردرد

ورزش های خوب و بد برای کمردرد

ورزشهای مفید برای بهبود جریان خون

ورزشهای مفید برای بهبود جریان خون

آیا بعد از شنا کردن بدنتان می خارد؟

آیا بعد از شنا کردن بدنتان می خارد؟

با انجام ورزش سن واقعی بدنتان را مشخص می کند

با انجام ورزش سن واقعی بدنتان را مشخص می کند

فواید شگفت انگیز پیاده روی بعد از شام

فواید شگفت انگیز پیاده روی بعد از شام

ورزش برای زانو، درمان آرتروز زانو با ورزش + تصاویر

ورزش برای زانو، درمان آرتروز زانو با ورزش + تصاویر

ورزش برای مچ پا، 4 ورزش برای کشیدگی مچ پا

ورزش برای مچ پا، 4 ورزش برای کشیدگی مچ پا

ورزش برای پا

ورزش برای پا

درمان کوفتگی، رفع خستگی و کوفتگی

درمان کوفتگی، رفع خستگی و کوفتگی

آب درمانی

آب درمانی

درمان آسیب های ورزشی

درمان آسیب های ورزشی

ورزش برای فشار خون

ورزش برای فشار خون

ورزش برای دیابت، ورزش برای درمان دیابت

ورزش برای دیابت، ورزش برای درمان دیابت

ورزش برای افسردگی، درمان افسردگی با ورزش

ورزش برای افسردگی، درمان افسردگی با ورزش

ورزش برای کمر، ورزش برای کمردرد

ورزش برای کمر، ورزش برای کمردرد

ورزش برای شانه، ورزش برای شانه و کتف

ورزش برای شانه، ورزش برای شانه و کتف

ورزش برای گردن

ورزش برای گردن

ورزش برای دست، ورزش آرنج

ورزش برای دست، ورزش آرنج

ورزش برای قلب، ورزش های مفید برای قلب

ورزش برای قلب، ورزش های مفید برای قلب

ورزش برای درد مفاصل

ورزش برای درد مفاصل

پس از ورزش از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنید!

پس از ورزش از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنید!

پارگی مینیسک زانو در ورزش

پارگی مینیسک زانو در ورزش

پیشگیری از استرس در خردسالان با ورزش

پیشگیری از استرس در خردسالان با ورزش

حرکات اصلاحی زانوی خم (+عکس)

حرکات اصلاحی زانوی خم (+عکس)


حداکثر ورزش با حداقل آسیب را تجربه کنید

حداکثر ورزش با حداقل آسیب را تجربه کنید

ورزش مکنزی و ویلیامز برای تسکین درد کمر + تصاویر

ورزش مکنزی و ویلیامز برای تسکین درد کمر + تصاویر

کاهش درد و تناسب اندام با ورزش شنا

کاهش درد و تناسب اندام با ورزش شنا

ورزش های مفید برای قلب و تناسب اندام

ورزش های مفید برای قلب و تناسب اندام

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری + تصاویر

حرکات اصلاحی زانوی ضربدری + تصاویر

حرکاتی برای تقویت آرنج+تصویر

حرکاتی برای تقویت آرنج+تصویر

جلوگیری از بروز آسیب در دوندگان

جلوگیری از بروز آسیب در دوندگان

ورزش کردن، بهترین وسیله برای افزایش اعتمادبه‌نفس

ورزش کردن، بهترین وسیله برای افزایش اعتمادبه‌نفس

گردن کج و حرکات اصلاحی

گردن کج و حرکات اصلاحی

ورزش چه تأثیری بر کم مویی و رشد موی سر دارد؟

ورزش چه تأثیری بر کم مویی و رشد موی سر دارد؟

این افراد قبل از صبحانه ورزش نکنند

این افراد قبل از صبحانه ورزش نکنند

درمان قوز پشتی با چند حرکت ورزشی (+ تصاویر)

درمان قوز پشتی با چند حرکت ورزشی (+ تصاویر) 

روش های طبیعی برای کاهش التهاب و درد زانو

روش های طبیعی برای کاهش التهاب و درد زانو

آیا وقتی که مریض هستم، می توانم فعالیت ورزشی داشته باشم؟

آیا وقتی که مریض هستم، می توانم فعالیت ورزشی داشته باشم؟

پنج روش برای ورزش در محل کار

پنج روش برای ورزش در محل کار

پیشگیری و درمان کمر درد با چند حرکت ساده (+تصاویر)

پیشگیری و درمان کمر درد با چند حرکت ساده (+تصاویر)

دفاع شخصی سمنان بازدید : 149 جمعه 19 تیر 1394 نظرات (0)

جودو هنری رزمی از کشور ژاپن است که به معنای درگیری است. منشأ جودو، هنر جنگی تن به تن سامورایی ها جوجوتسو و کُشتی پهلوانی باستانی ژاپن، یاوارا، با بیش از دو هزار سال تاریخ است و در سال ۱۸۸۲توسط استاد جیگورو کانو پایه گذاری و به جامعهٔ ژاپن معرفی شد. استاندارد و مرکز فدراسیون جهانی جودو، سازمان کودوکان جودو در شهر توکیوپایتخت ژاپن می باشد. جودو نخستین رشتهٔ رزمی است که در المپیک ۱۹۶۴ توکیو وارد بازیهای المپیک شد.

 

ورزش جودو,ورزش جودو به انگلیسی,ورزش جودو چیست,تاریخچه ورزش جودو,ورزش جودوی چینی,ورزش جودو در افغانستان,خاستگاه ورزش جودو,قوانین ورزش جودو,فواید ورزش جودو,درباره ورزش جودو,ورزش های رزمی

“جیگوروکانو” بنیانگذار جودوی نوین است. او جوجوتسو را سالها از بزرگترین استاد این فن به نام “فوکودا” آموخت.
فوکودا در سن ۱۸ سالگی به استادی رسیده بود و فنون پیچاندن، قفل کردن و شکستن مفاصل را به خوبی می دانست.  کانو پس از مرگ استادش فنون نگه داشتن، پرتاب و خفه کردن را  از استاد دیگری آموخت. وی پس از آن به یک معبد بودایی رفت و پس از تغییر فنون آسیب زا و مرگ آور جوجوتسو، شکل ورزش جودو را در سال 1860 تدوین کرد
جودو هنری رزمی است که اساسا گلاویز شدن در آن زیاد بوده و هدف آن زمین زدن ، گیر انداختن ، مهار کردن و حتی از کار انداختن بازوان حریف می باشد به گونه ای که منتهی به تسلیم شدن وی شود . تاکید اصلی جودو روی توانایی به کار بردن نیروی حریف می باشد به گونه ای که منتهی به تسلیم شدن وی شود . جودو تنها یک مبارزه فیزیکی نمی باشد بلکه یک مبارزه فکری نیز هست بدین گونه که یک جودو کار موفق باید قادر باشد حرکات حریف را از قبل پیش بینی کرده و با عکس العمل خود پاسخ مناسبی به آن بدهد .

مسابقات جودو برای کسانیکه مایل به مبارزه هستند هر هفته در سطح محلی ، منطقه ای ، کشوری و بین المللی برگزار می شود . جودو ، ورزشی است که تغییرات در آن وجود ندارد یعنی اینکه تمرینات و مبارزه به این ورزش در همه به نقاط دنیا یک طریق صورت می گیرد .

تکنیکهای جودو
 
تکنیکهای جودو در سه گروه اصلی تقسیم می شوند:
۱- ناگه وازا یا تکنیکهای پرتابی که به ۵ دسته ۸ تایی تقسیم می شود که به آنها گوکیونووازا می گویند که در سال ۱۸۹۵ دسته بندی شده و در سال ۱۹۲۰ با تعدادی تکنیک جدید به نام شیمی شونووازا توسعه یافته است که ۱۷ تکنیک دارد.
۲- گاتامه وازا (نه وازا) یا فنون درگیری در خاک
۳- آته می وازا یا فنون مرگ
فنون ۱ و ۲ را مجموعاً «رندوری وازا» گویند.
 
انواع فنون پرتابی (ناگه وازا) شامل:
 
الف: تاچی وازا که شامل سه بخش زیر است:
 
۱- ته وازا شامل ۱۵ فن (فنون دست).
۲- کوشی وازا شامل ۱۱ فن (فنون کمر).
۳- آشی وازا شامل ۲۲ فن (فنون پا).
 
ب: استمی وازا یا سدتمی وازا.
 
انواع فنون کار در خاک (نه وازا) شامل:
 
۱- اوسای کومی وازا یا گاتامه وازا شامل ۱۰ فن (فنون چنگ زدن و نگهداشتن).
۲- شیمه واز شامل ۱۱ فن (فنون فشردن و خفه کردن).
۳- کانستسو وازا شامل ۹ فن (فنون اهرم کاری بر روی مفاصل).
 
وزن های جودو
 
مردان: ۶۰- ، ۶۶- ، ۷۳- ، ۸۰- ، ۹۰- ، ۱۰۰- ، ۱۰۰+ کیلوگرم.
زنان: ۴۸- ، ۵۲- ، ۵۷- ، ۶۳- ، ۷۰- ، ۷۸- ، ۷۸+ کیلوگرم.
– سقف مکان مسابقه جودو نباید کمتر از ۴ متر باشد.
– مدت زمان مسابقه برای زنان ۴ دقیقه، نوجوانان ۳ دقیقه، جوانان ۴ دقیقه و برای مردان ۵ دقیقه است.
– لباس جودوکاران در مسابقه یکی به رنگ سفید و دیگری به رنگ آبی می باشد.

 
یه باور غلط در مورد جودو هست که خیلی ها فکر می کنند توی جودو ضربات مشت و لگد وجود نداره.در صورتی که این حرف 100%اشتباهه....توی جودو ضربات مشت و لگد به تمام نقاط بدن وجود داره اما استفاده از اونها توی مسابقات ممنوعه.چون استفاده ازش خطرناکه.حتی یک سری تکنیک ها مثا کانی باسامی یا قیچی با اینکه مشت و لگد هم نیست اما زدنش توی مسابقه ممنوعه.چون باعث شکستن هر دو زانوی حریف میشه.یکی دیگه از این تکنیک ها جوجی کاتامه پرنده هست .چون قالبا زننده تکنیکی نمی تونه این حرکت رو کنترلی انجام بده و باعث شکستن گردن حریف می شود.

 

تعداد صفحات : 10

درباره ما
Profile Pic
استاد امیر نجاتی "مربی دفاع شخصی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران " ، برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید: 09194304505- 09214774095
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 96
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 71
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 306
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 1,685
  • بازدید سال : 9,836
  • بازدید کلی : 154,549
  • درباره ما

     حضرت علی (ع):

    هرگاه توانا بودی در طاعت خدا توانا باش

    هرگاه ناتوان بودی در معصیت خدا ناتوان باش

        

    با سلام به همکاران و دوستان ورزش دوست،

     از شما دوستان عزیز خواهشمندیم

     با  نظرات وپیشنهادات و انتقادات خود

    ما را یاری فرمائید تا بتوانیم

    بهترین استفاده از سخنان شما داشته باشیم

    کسانی که در صدد برقراری ارتباط هستند

     میتوانند با ایمیل ارتباط برقرار کنند:

    @selfdefence.semnan

    yahoo.com

        

    نماینده و مربی استان سمنان:
    استاد نجاتی

    آدرس باشگاه ها:

     -سمنان،بعداززیرگذرشهید خالصی، شهرک مهــــــــر،میدان نور،

    باشگاه فرهنگی ورزشی  شهدای گمنام ،

    روزهای فرد ساعت21 الی 22:30

    در ایام  پاییز 94

    ------------------------

    -سمنان،بلوار بسیــــــــــج ،جنب رستوران لاله ،

     باشگاه  شهدای بسیج سالن اول رزمی،

     روزهای زوج ساعت 20 الی 21:30

    در ایام  پاییز 94

    --------------------------

     -مهدیشهر،خیابان صاحب الزمان(عج)، شهرک المهدی،

     سالن ورزشی شهید سراج،

    روزهای یکشنبه و پنجشنبه ساعت 18 الی 19:30

    در ایام  پاییز94

    ------------------------------

     تحت نظر استاد امیر نجاتی مربی دفاع شخصی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

     و برای کسب اطلاعات بیشتر

     میتوانید 

     با شماره زیر تماس حاصل فرمایید: 

      09194304505

      09214774095